Ексклюзиви
вівторок, 13 жовтня 2009 13:43

Стала відома попередня версія причини вибуху газу у Дніпропетровську

Стала відома попередня версія причини вибуху газу у Дніпропетровську

За попередньою версією, причиною вибуху будинку по вулиці Харківській у центрі Дніпропетровська став наїзд КамАЗу на газопровід.

"Сьогодні, 13 жовтня, за адресою вулиця Харківська, 4 стався вибух. За попередньою версією, причиною став наїзд вантажного автомобіля (КамАЗ) на газопровід низького тиску в торці будинку, що призвело до руйнування і подальшого вибуху. В результаті аварії загинула одна людина", - повідомила прес-секретар ВАТ Дніпрогаз Ірина Ожегова.

Вона повідомила, що бригади служби аварійно-відновлювальних робіт МНС і Дніпрогазу ведуть роботи з ліквідації наслідків і перевіряють прилеглі газопроводи. Подачу газу в цьому районі припинено до остаточного з"ясування обставин.

У МНС заявили, що повідомлення про вибух зовнішньої мережі побутового газу в Кіровському районі Дніпропетровська на вулиці Харківській, 4, у п"ятиповерховому житловому будинку надійшло до МНС о 09:12. Вибух стався на зовнішній трубі побутового газу діаметром приблизно 100 мм на висоті 2 метри від рівня землі.

Рятувальники МНС, які негайно прибули на місце, терміново евакуювали з приміщень 10 осіб. Причина вибуху встановлюється. О 09:52 наслідки вибуху було ліквідовано. На місці працювали 35 рятувальників і 8 одиниць техніки МНС, працівники медицини катастроф, правоохоронці, бригади міськводоканалу, електромережі та міськгазу.

На місці працює слідча група міськуправління міліції. Міліція не коментує подію.

Як повідомлялося, сьогодні вранці в результаті вибуху на вулиці Харківській у Дніпропетровську загинув відомий у місті бізнесмен В"ячеслав Брагінський. Як повідомило джерело видання Новый Мост, вибух прогримів навпроти нічного клубу Лабіринт неподалік від будинку, в якому жив бізнесмен.

Останнім часом він працював генеральним директором Міжнародної будівельної компанії Україна-Канада. МСК Україна-Канада займалося будівництвом житлового комплексу Олімпік-2, в якому мали отримати житло 170 сімей, що постраждали від вибуху на Мандриківській, 127.

За матеріалом Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Стала відома попередня версія причини вибуху газу у Дніпропетровську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути