понеділок, 18 серпня 2008 19:53

США: Виведення російських військ з Осетії не розпочато

Влада США заявила, що поки не бачить ознак того, що Росія розпочала виведення військ із зони грузино-осетинского конфлікту. Про це повідомив на умовах анонімності представник американської делегації напередодні екстреного саміту міністрів закордонних справ НАТО.

Раніше про те, що виведення російських військ почалося, повідомив заступник начальника Генштабу ОС РФ Анатолій Ноговіцин.

Раніше AFP з посиланням на представника грузинського МВС Шота Утіашвілі повідомило, що російські війська не залишають територію Грузії, а проникають далі углиб країни.

Репортер агентства з місця подій повідомив, що поки не спостерігається масового виведення російських військ з грузинської території. За його словами, російська військова техніка стоїть уподовж дороги на південь від Цхінвалі, а на контрольно-пропускному пункті між Росією та Південною Осетією потік машин в обох напрямках приблизно однаковий, повідомляє Подробности.

Зараз ви читаєте новину «США: Виведення російських військ з Осетії не розпочато». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути