середа, 12 травня 2010 13:11

США почали видавати грінкарти нового зразку

США  почали видавати грінкарти нового зразку

При створенні нової карти застосували нові технології, завдяки яким її буде складніше підробити. Водночас, засвідчити справжність документа стане простіше. Карти нового зразка поміняли і свій колір - тепер вони будуть зеленими.

Нагадаємо, грінкарти - посвідчення особи, що підтверджує наявність виду на проживання у людини, яка не є громадянином США. Вона надає право працевлаштування на території цієї країни.

Раніше грінкарти була виконана в сірому кольорі. Зелена карта видається після досить довгого і дорогого процесу зібрання документів і подання необхідних заяв. Останнім часом кількість заявок на отримання виду на проживання в США становлять до 3 мільйонів осіб на рік. Термін задоволення заяви сягає від півроку до десяти років років через різке збільшення заяв з боку країн із великим населенням, особливо Індії, Китаю, Мексики і Філіппін.

Нагадаємо, що 2007 року міністри внутрішніх справ і юстиції 27 країн-членів Євросоюзу, підтримали пропозицію Єврокомісії про введення в ЄС так званої блакитної карти для забезпечення притоку висококваліфікованих фахівців з держав, що не входять в ЄС. Так звана блакитна карта ЄС покликана стати аналогом американської грінкарти - офіційного дозволу на перебування і роботу.

Росбалт

Зараз ви читаєте новину «США почали видавати грінкарти нового зразку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути