вівторок, 22 січня 2008 16:19

Середньостатистична людина бреше як мінімум чотири рази на день

Кожна людина впродовж свого життя, в тому випадку, якщо вона триватиме 60 років, збреше в середньому 88 тисяч разів, свідчить недавнє дослідження, проведене британською компанією Beverage Brands.

Так за наслідками проведеного ученими опитування, найчастіше ми говоримо неправду своїм близьким, коханим, і колегам по роботі, повідомляє The Washington Times. Згідно опитування 2,5 тисячі чоловіків і жінок, найпоширенішою брехнею є наступне: "Все гаразд, у мене все нормально".

Далі йде поширена брехня чоловіків своїм дружинам і подругам. Вони заявляють: "Ні, твоя попка в цьому не здається великою". На третьому місці знаходиться така "заїжджена" фраза, як "Ну, звичайно, я тебе люблю".

Відомо, що шлях до серця лежить через шлунок, тому багато людей вимушені вдаватися до брехливої фрази "Дуже смачно". Крім того, популярністю користуються такі нечесності, як "Радий тебе бачити" - як правило, при зустрічі людини яку давно не бачив. А також "Саме про це я і мріяв" - про абсолютно непотрібний подарунок.

Як з"ясувалося, чоловіки брешуть більше жінок. В середньому представники сильної половини людства говорять неправду п"ять разів на день, тоді як пані - всього три.

І, нарешті, 29% британських чоловіків брехали своїм коханим про те, що не фліртували з іншими жінками, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Середньостатистична людина бреше як мінімум чотири рази на день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути