субота, 06 травня 2017 11:05

Спростували чутки про трирічну дискваліфікацію України на Євробаченні

Спростували чутки про трирічну дискваліфікацію України на Євробаченні
Дискваліфікація України у Євробаченні - чутки Фото: ТСН

Інформація про дискваліфікацію України на три роки від участі в Євробаченні, яка поширюється в інтернеті, не підтверджена. Про це повідомляє міністр культури Євген Нищук .

"Поки не готовий коментувати цю ситуацію, тому що інформація щодо дискваліфікації України на три роки – лише чутки. Ми не маємо ніяких офіційних листів, щоб про це говорити. Україна – відкрита мультикультурна країна, проте ситуація із представницею Російської Федерації на Євробаченні – це очевидна провокація. І тут всі наперед розуміли, що є конкретні закони України. Ми перебуваємо фактично у стані війни. У кожній країні є закон, і питання закону не обговорюється. Тому ми зробили все так, як того вимагав закон" – сказав Євген Ницук в інтерв'ю Eurovision.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Змінили графік роботи метро під час Євробачення

Раніше ЗМІ з'явилася інформацію, що Україну можуть дискваліфікувати через скандал щодо учасниці від Російської Федерації. На поширення чуток вплинуло припущення голови оргкомітету Євробачення Франка-Дітера Фрайлінга. Він висловив думку, що Україна не забезпечила участь усіх учасників у конкурсі. Цим порушила статут Євробачення, що може призвести до відповідних наслідків.

Учасники Євробачення-2017 від України O.Torvald провели першу репетицію на сцені. Під час виступу O.Torvald на сцені буде стояти велика металева голова. На початку виступу її очі запаляться і зійде сонце

Зараз ви читаєте новину «Спростували чутки про трирічну дискваліфікацію України на Євробаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути