пʼятниця, 31 травня 2019 19:18

"Справа Труба": як соцмережі відреагували на кадровий скандал у ДБР

"Справа Труба": як соцмережі відреагували на кадровий скандал у ДБР

Кадровий скандал у Державному бюро розслідувань (ДБР) і далі набирає обертів. Нагадати про нього вкотре вирішили народні депутати, які на спеціальних слуханнях у комітеті Верховної Ради України з питань законодавчої діяльності, поставили запитання директорові ДБР Роману Трубі про неоднозначні звільнення 4 керівників структурних підрозділів ДБР.

Труба звільнив всіх 4 керівників без узгодження зі своїми заступниками - безпосередніми керівниками звільнених. На всі обвинувачення на свою адресу - Труба відповів, що дані про 4 керівників не пройшли випробувальний термін. Так, під звільнення потрапили директор територіального управління ДБР в Полтаві Володимир Тимошко, керівник другого управління організації досудових розслідувань Олександра Тур, керівник фінансового управління Денис Луцик та керівник управління забезпечення діяльності ДБР Василь Титарчук, повідомляють "Українські новини".

Перший заступник директора ДБР Ольга Варченко відразу відреагувала в соціальних мережах на ситуацію, що склалася, і закликала інших керівників органа діяти відповідно до Закону та прав громадян.

Незабаром реакція на події у ДБР пішла й від інших користувачів соцмережі.

Політолог Сергій Биков також нагадав, що один із звільнених Володимир Тимошко - людина, яка 1,5 року відслужила в зоні антитерористичної операції (АТО), він був старшим слідчої групи, яка розслідувала дії незаконних збройних формувань і має серйозний досвід роботи у правоохоронних органах. Однак, як на думку директора ДБР Романа Труби, він не зумів пройти випробувальний термін у держбюро.

Зараз ви читаєте новину «"Справа Труба": як соцмережі відреагували на кадровий скандал у ДБР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути