субота, 17 травня 2008 15:15

Співачка Бейонсе хоче стати "Відчайдушною домогосподаркою"

Американська співачка Бейонсе веде переговори з продюсерами серіалу "Відчайдушні домогосподарки" про можливість зіграти в стрічці одну з ролей. Батько і менеджер співачки Метью Ноулз хоче, щоб його дочка стала постійною дійовою особою популярного серіалу. Раніше Бейонсе вже з"являлася на великому екрані у низці фільмів.

За словами джерела з оточення Бейонсе, продюсери серіалу "Відчайдушні домогосподарки" вже дали свою згоду на участь в проекті співачки, проте яку саме роль їй належить зіграти, поки не повідомляється. "Вона згодна зніматися в серіалі періодично, але також готова працювати в ньому на постійній основі", - повідомило джерело.

Раніше співачка з"являлася на великому екрані у фільмах "Остін Пауерс: Голдмембер", "Рожева пантера", "Дівчата мрії", а також у деяких телепроектах.

Відзначимо, що нещодавно Бейонсе і репер Джей-Зі відсвяткували весілля в Нью-Йорку. Подія відзначалась в пентхаусі 37-річного нареченого таємно від громадськості. Запрошення на весілля отримали тільки обрані: мама 26-річної нареченої Тіна Ноулз, батько Метью Ноулз, сестра Соланж, учасники групи Destiny"s Child Келлі Роуленд і Мішель Уїльямс, а також Гвінет Пелтроу.

У грудні 2007 року пара влаштувала церемонію одруження у Франції. Захід пройшов у вузькому колі найближчих друзів в будинку дизайнера Джорджіо Армані в Парижі. Оскільки весілля у Франції не мало юридичної сили в США, пара вирішила узаконити свої стосунки вдруге.

Вони почали зустрічатися в 2002 році, хоча завжди стриманно говорили про свої стосунки, повідомляє Телеграф.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Бейонсе хоче стати "Відчайдушною домогосподаркою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути