неділя, 14 червня 2009 17:07

Фахівці Forbes порадили, куди вкладати гроші

Фахівці Forbes порадили, куди вкладати гроші
Журнал Forbes радить скористатися кризою і купити речі, ціни на які в міру оздоровлення економіки неминуче підуть вгору.

Вдало вкласти гроші, на думку експертів, наразі можна в нерухомість. Придбання будинків та квартир видання розмістило на першому місці в своєму списку десяти пріоритетів.

Так, у четвертому кварталі 2008 року ціни на нерухомість в США впали на 25% порівняно з кінцем 2006 року, і фахівці сумніваються, що ринок зможе "провиснути" ще нижче.

Також рецесія - вдалий час для покупки автомобіля, зазначає журнал. В порівнянні з жовтнем 2008 року, попит на автомобілі в США впав на 33%, зробивши продавців і виробників вельми поступливими.

Також вдалим вкладенням є діаманти. Предмети розкоші були першими, на чому скоротили бюджет американці, і саме ця категорія матеріальних цінностей піде вгору по ціновій спіралі в майбутньому. Чим більше камінь, тим більше знижка, яка деколи перевищує 25% докризової вартості.

Одяг і аксесуари елітних брендів, які з роками перетворюються на вінтаж, - ще одне приємне вкладення фінансів, якщо такі є. Якщо сумочка за тисячу доларів здається дуже дорогою, експерти радять купити за ті ж гроші подорож, яка ніколи не буде такою дешевою, як зараз, дорогі іграшки для улюблених дітей або лептоп.

Крім того, Forbes вважає, що вже настав час купувати акції. Більшість фінансових аналітиків стверджують, що обвал на Уолл-Стріт вже припинився.
За матеріалом РИА Новости
Зараз ви читаєте новину «Фахівці Forbes порадили, куди вкладати гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути