понеділок, 25 січня 2010 09:43

Рятувальники знайшли тіла пасажирів ефіопського "Боїнга"

Рятувальники знайшли тіла пасажирів ефіопського "Боїнга"

Літак Ефіопських Авіаліній з 92 пасажирами на борту впав у Середземне море незадовго після зльоту з аеропорту Бейруту в Лівану. Рятувальники на місці катастрофи вже зуміли відшукати тіла 21 загиблого, пише The Telegraph.

Боїнг 737-800, зник з екранів радарів через п"ять хвилин після зльоту в умовах грози і сильного дощу, повідомили представники Ефіопських авіаліній.

Близько 50 пасажирів мали громадянство Лівану, троє мали подвійне громадянство: Британії, Канади і Росії. Всі інші пасажири були з Ефіопії.

Також на борту літака знаходилась дружина французького посла до Лівану Марла Санчез Пієттон, повідомив представник лівійського уряду

Літак злетів близько 2:10 ранку в напрямку Аддіс-Абеби, куди мав дістатися близько 6:50.

Однак, жителі узбережжя бачили "кулю вогню", яка врізалася в море неподалік від селища Наамех, за декілька миль на південь від столиці Лівану.

Міністр транспорту Лівану повідомив, що він сформував дослідницький комітет для визначення причини катастрофи, а також звернувся до сусідніх країн, із проханням про допомогу у пошуку і рятувальній операції.

Останні декілька днів Ліван потерпає від сильних штормів і повеней. Поліція заперечила те, що причиною катастрофи міг стати терористичний акт, і скоріш за все, винні саме погодні умови.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Рятувальники знайшли тіла пасажирів ефіопського "Боїнга"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути