четвер, 05 квітня 2018 14:32

Створили проморолики про туристичні переваги України

Створили проморолики про туристичні переваги України
Одне відео про українську природу, інше - про кухню. Фото:1news.com.ua

Два промоційні відеоролики, присвячені туристичному потенціалу України, з'явилися у мережі.

Роботи опублікувало Міністерство економічного розвитку і торгівлі України на своїй сторінці в Facebook, пише "Укрінформ".

Одне з відео присвячене природним заповідникам та екологічному туризму, а друге – гастрономії. Обидва – тривалістю 1 хв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські фільми 2017 року показали в одному ролику

"Екотуризм - шалено популярний у світі. Багато хто долучає себе до цього сучасного руху. Але, як кажемо ми в Мінекономрозвитку, хто не подорожував українськими заповідними зонами, насправді, не знає, що це таке. Унікальні природні багатства, мальовничі річки, густі тисячолітні ліси та могутні гори - лише частина всього того, що ми можемо показати. Для цього ми створили відео Ukraine open for tourism, щоб ближче познайомити українців та наших потенційних гостей з тим, чим багата наша країна", - кажуть в Міністерстві про перше відео.

Другий ролик демонструє процес приготування та подачі найвідоміших страв української кухні. Показують борщ, котлету по-київськи, а також інші популярні в Україні інтернаціональні страви.

"Вареники, борщ чи, може, щось із ф'южн? Українська кухня – багата на традиції, але, водночас, не відстає від світових трендів: ресторани високої кухні, фестивалі вуличної їжі та ще багато чого. Українські страви разом з традиційною гостинністю та вмінням приймати гостей – справжня туристична "фішка". Тож бельгійські вафлі та баварські сосиски, начувайтеся!" – кажуть у МЕРТ про друге відео.

Використовуватимуть ці відео для промоції України в місцях, де часто бувають туристи чи просто збирається велика кількість людей.

Торік Україну відвідали на 6% більше туристів, ніж 2016-го -14,4 млн осіб.

Зараз ви читаєте новину «Створили проморолики про туристичні переваги України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути