середа, 23 березня 2022 01:52

"Солдати страждають від обмороження" - Пентагон озвучив проблеми рашистської армії

"Солдати страждають від обмороження" - Пентагон озвучив проблеми рашистської армії
У Пентагоні заявляють, що російська армія має проблеми з логістикою, запасами харчів та пального. Фото: novavlada.info

Російські окупанти мають проблеми із запасом їжі та палива. Деякі військові потерпають від обмороження, бо не мають відповідного спорядження.

А ворожим кораблям в Чорному морі не вистачає палива. Про це повідомляє "Радіо свобода" з посиланням на Міністерство оборони США.

"Сьогодні 27-ий день (повномасштабної війни РФ проти України – Gazeta.ua), і ми продовжуємо бачити, що вони мають проблеми з паливом та їжею. Вони також мають проблеми з запасами та з високоточними боєприпасами. Ця велика й масштабна операція, якої вони ніколи раніше не проводили, триває вже місяць, а вони досі не вирішили проблему поповнення ресурсів", – заявив високопосадовець Пентагону під час закритого брифінгу 22 березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії для "другої армії світу" збирають прострочений хліб

Наголосив, що труднощі виникли вже за тиждень після повномасштабної війни РФ проти України. Також у російських військових виникають проблеми з логістикою, зв'язком та комунікацією і теплим одягом.

"Виявлені ознаки того, що деякі з їхніх солдатів страждають від обмороження, тому що їм не вистачає належного спорядження для холодної погоди. Це на додачу до їжі та палива. Постійні проблеми із забезпеченням. Ми також вважаємо, що росіяни мають проблеми з командуванням і контролем. Без зв'язку важко налагодити такі речі, як логістика та просування", – додав високопосадовець.

Також заявив і про проблеми з паливом - росіяни не мають чим заправляти кораблі.

Кремль відправив своїх солдатів воювати з аптечками із застарілими медикаментами. При загарбниках українські військові виявили бинт, виготовлений ще 1983 року, а також індивідуальні перев'язувальні пакети та джгути радянського зразка. Також раніше повідомляли, що російським окупантам видали харчів лише на три дні, тому те масово потерпають від голоду.

Зараз ви читаєте новину «"Солдати страждають від обмороження" - Пентагон озвучив проблеми рашистської армії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути