понеділок, 29 квітня 2024 20:25

Що зробити у передвеликодній тиждень, аби змінити життя на краще: поради від астрологині

Що зробити у передвеликодній тиждень, аби змінити  життя на краще: поради від астрологині
У передвеликодній тиждень варто підбивати підсумки та складати плани на травень. Фото: pixabay.com

Протягом тижня з 29 квітня по 5 травня виникатиме багато спокус.

Залишайтеся мудрими і добре зважайте, кому довіряти. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цей тиждень перевірятиме на міцність дружбу та стосунки, - говорить астрологиня. – Важко буде встояти перед спокусливими пропозиціями. Не ведіться на афери, бо пошкодуєте про це. У передвеликодній тиждень варто підбивати підсумки та складати плани на травень. Це час мудрих стратегічних рішень. Братися до справ краще від середи. Розпочаті у понеділок і вівторок проєкти навряд чи матимуть успіх. Аби змінити своє життя на краще, прислухайтеся до своїх відчуттів і бажань. Уникайте непотрібних контактів. Займайтеся роботою, яка приносить задоволення".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Розпочинається період розквіту. Усе складеться на вашу користь. Навіть опоненти перейдуть на вашу сторону. У важку хвилину підтримають кохані.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Тиждень буде плідним. У середу і четвер краще підкоритися обставинам, щоб не наробити помилок. Менше говоріть. Балачками нашкодите собі.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Розпочаті стосунки не задовольнятимуть. Не час шукати свою долю закордоном. Відкладіть переїзд від родини. Скоро доведеться повернутися у місця, де виросли. Ностальгія завадить прижитися на новому місці.

Рак (22 червня - 22 липня)

Ідеї з'являтимуться одна за одною. Не спішіть оприлюднювати їх і не прагніть будь-що втілити у житті. На все свій час. Будете в опозиції до всього, що відбувається навколо. Підтримки годі чекати. Турбуватиме безсоння. Нагадає про себе головний біль і запаморочення.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гарно справи підуть у середу. Поїздку до родини плануйте на п'ятницю. Суботу присвятіть підготовці до свята. Разом з дітьми малюйте писанки.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не варто запрошувати на свій поріг незнайомців. Ведіть справи з перевіреними партнерами. Уникайте контактів з колишніми коханими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Такі вихідні випадають раз на десятиріччя: яким знакам підготуватися до суперзмін

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

З голови не йтимуть стосунки з коханими і домашні клопоти. Меблі і техніку краще придбати до середи. У п'ятницю вдалим буде оновлення гардеробу. Стосунки з коханими поліпшаться.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Ризикуєте посваритися з друзями і коханими. Не розпочинайте війну, вона закінчиться не на вашу користь. Відпочити допоможе тепла ванна й улюблена книга. Прибирання заплануйте на четвер. Допоможіть рідним навести лад в оселі.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Грошей не вистачатиме, але це не позначиться на вашій успішності і не зіпсує настрій. Ви будете центром компанії. Самотнім важко буде знайти пару. Партнери більше подобатимуться вашим батькам, ніж вам. Не спішіть кликати їх до шлюбу.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Підставити можуть ті, від кого найменше сподівалися. Не довіряйте таємниць, тримайте плани при собі. Закордонна поїздка принесе багато негараздів. Більше вдасться заробити терплячим. Запальні натури нароблять помилок. Не поспішайте.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Тільки ледачі цього тижня не зможуть зробити блискучу кар'єру та заробити вдосталь грошей. У роботі на вас чекає зелене світло. Відстоюйте інтереси своєї фірми, не критикуйте колег. Заробітки потішать.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Не складеться діалог з керівництвом. Щоб залагодити конфлікт, краще промовчати. Знадобиться уміння економити. Поживіть за рахунок інших членів родини. Грошей стане більше у травні. Отримаєте задоволення від відпочинку з рідними.

Травень принесе українцям чимало гарних новин. Фінансові справи підуть угору. Легко буде знайти роботу та побудувати кар'єру. Астрологиня назвала чотири знаки, які стануть найзаможнішими.

Зараз ви читаєте новину «Що зробити у передвеликодній тиждень, аби змінити життя на краще: поради від астрологині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути