субота, 18 червня 2022 09:25

Що подарувати на День батька: пропонуємо понад 60 крутих ідей
5

День батька відзначають щороку в третю неділю червня. Цьогоріч сімейні свята - особливі. Адже в умовах війни українці більше почали цінувати дні, які можна провести в колі родини.

2022 року День батька припадає на 19 червня. Якщо ви ще не визначилися з подарунком, дізнавайтеся ідеї сюрпризів у матеріалі Gazeta.ua.

Автор: pexels.com
  День батька відзначають щороку в третю неділю червня
День батька відзначають щороку в третю неділю червня

Універсальні подарунки

Вдалим варіантом на День батька будуть електроприлади, туристичне спорядження, портативні інструменти, засоби догляду за собою, аксесуари для зберігання грошей, паперів чи візитівок; аксесуари для телефонів, планшетів і ноутбуків; аксесуари в автомобіль або ж сумки, органайзери й книжки.

Також можна обрати запальнички, ремені, підтяжки, наручний годинник, гаманці, настільні ігри, парасолі, електричні чи ручні інструменти, бритви, зубні електрощітки чи тримери для стрижки вусів і бороди.

Необов'язково витрачати великі суми, щоб проявити любов до батька цього дня. Навіть дрібничка може підняти настрій або виявитися корисним предметом у побуті. Наприклад, можна потішити тата набором шкарпеток, затискачем для грошей, записником, пляшкою для води, візитницею, брелочком і ключницею, обкладинкою для документів, листівкою, подарунковою ручкою і чашкою.

Автор: pexels.com
  Одним із універсальних варіантів на День батька буде гаманець
Одним із універсальних варіантів на День батька буде гаманець

Батькам-мандрівникам

Чоловікам, які люблять активний відпочинок і фанатіють від риболовлі, можна підібрати варіанти туристичного спорядження, речей для відпочинку і подорожей. Можна обрати чохли для валіз і самі валізи, набори для пікніка, гамаки, подушки для сну в дорозі (або готові дорожні комплекти), спальні мішки, вудки, дорожні сумки, рюкзаки, мангали, автомобільні кишені-органайзери, термокухлі й термоси. Цікавим подарунком також може стати скретч-карта, на якій потрібно стирати відвідані місця.

Шанувальникам риболовлі можна не обмежуватися вудкою. Корисними будуть також інші снасті для хобі: спінінги, гачки, сумки для риболовлі.

Автор: pexels.com
  Шанувальникам риболовлі можна не обмежуватися вудкою
Шанувальникам риболовлі можна не обмежуватися вудкою

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син Віктора Павліка святкує перший день народження: ніжні фото іменинника

Татам-спортсменам

Якщо батько активно займається спортом, то вдалим подарунком стануть рукавички для фітнесу, гантелі, спортивне харчування, маски для дайвінгу, масажери, набори для настільного тенісу, мати й килимки для тренажерів, м'ячі чи спортивні окуляри.

Також можна підібрати подарунки для тих, хто займається певним видом спорту. Наприклад, якщо обожнюють велосипеди, то можуть знадобитися велоінструменти й аксесуари для двоколісного друга: велозамки, фляги, велокомп'ютери. Вдалим рішенням стане фітнес-браслет, який можна підібрати для будь-якого бюджету.

Автор: pexels.com
  Якщо батько активно займається спортом, то вдалим подарунком стануть рукавички для фітнесу чи гантелі
Якщо батько активно займається спортом, то вдалим подарунком стануть рукавички для фітнесу чи гантелі

Солодкі приємності

Незвичайним подарунком стануть солодкі подарункові набори. Уже готові комплекти з обраними солодощами вдало підійдуть на подарунок цього дня. Набори пропонуються в різній комбінації і стилістиці.

Автор: pixabay.com
  Незвичайним подарунком стануть солодкі подарункові набори
Незвичайним подарунком стануть солодкі подарункові набори

З'явилося свято в США й поширилося на весь світ. Ідея вшановувати батьків з'явилася в Америці 1909-го. Місіс Додд з міста Спокан виступила з ініціативою створення дня в році, коли б діти могли висловити подяку й шану дбайливим батькам. Таким чином вона увічнила пам'ять свого батька, який виховав шістьох дітей без матері.

Зараз ви читаєте новину «Що подарувати на День батька: пропонуємо понад 60 крутих ідей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути