четвер, 18 вересня 2008 09:32

Смерть священика шокувала все село

22-річний отець Василь повісився у власній стайні. У селі Радянському церковнослужителя знали, як людину глибокої віри. Міліціонери не порушували кримінальної справи, бо доказів насильницької смерті не знайшли.

Отець Василь приїхав до Радянського два роки тому. Весною одружився на місцевій дівчині. Встиг посадити город та планував завести господарство.

Отця Василя знайшла у стайні дружина. Самогубство священика шокувало односельців. Вони звикли бачити його веселим і привітним. Уважали за людину глибокої віри.

Односельці розповідають, що на телефоні священика збереглося останнє повідомлення. У ньому отець Василь просив вибачення в матері, і написав їй, що кохає свою дружину. Як з"ясувалося, він був у шлюбі двічі. З першою паніматкою розлучився, коли ще працював на Львівщині, звідки сам родом. Сусіди кажуть, що священик і його нинішня дружина Єлизавета були доброю парою і ніяких конфліктів між ними вони не помічали, повідомляє НТН

Зараз ви читаєте новину «Смерть священика шокувала все село». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути