четвер, 06 вересня 2012 04:10

Служитель РПЦ Санкт-Петербурга побив двох пенсіонерок

Служитель РПЦ Санкт-Петербурга побив двох пенсіонерок

У Санкт-Петербурзі було відсторонено від служіння місцевого протодиякона, який побив двох пенсіонерок. Повідомила одна із російських радіостанцій.

Проте, як повідомив один із російських телеканалів протоієрей Сергій Фрунза запевняє, що пенсіонерки самі його втягнули у бійку, нібито не поділивши з ним місце на стоянці авто. Бабусі ж заявляють, що той підрізав їм шлях, а потім під час зясування обставин першим поліз у бійку.

Своє розслідування вже почали і в петербурзькій єпархії. Протодиякон служить у церкві Святих апостола Петра і Павла при медичній академії імені Мечникова і лікарні Петра Великого.

Зараз Сергія Фрунзу тимчасово відсторонили від усіх церковних справ - поки не закінчиться внутрішнє розслідування. Але, якщо доводи потерпілих підтвердяться, священнослужителю загрожує і службове покарання, і кримінальне.

Причому невідомо, яке суворіше. За релігійними канонами, протодиякона можуть вислати з Петербурга - служити в який-небудь віддалений прихід. За кримінальною статтею - оштрафувати або ж зовсім відправити за грати. Самі пенсіонерки, як вони заявляють, хочуть лише одного - справедливого правосуддя.

Зараз ви читаєте новину «Служитель РПЦ Санкт-Петербурга побив двох пенсіонерок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути