Ексклюзиви
четвер, 19 липня 2007 08:11

Скотланд-Ярд підтвердив інформацію про замах на Березовського

Скотланд-Ярд в середу ввечері офіційно підтвердив інформацію про арешт підозрюваного в підготовці замаху на російського підприємця Бориса Березовського.

 Представники британських правоохоронних органів розповіли, що затриманий, якого ЗМІ називають безпосереднім виконавцем замаху на Березовського, був узятий під варту в центрі Лондона 21 червня 2007 року.  Ніякої інформації про подальшу долю затриманого, представники правоохоронних органів повідомляти не стали.

Вперше інформація про підготовлюваний замах на Бориса Березовського з"явилася у випусках британських газет за 18 липня. Пізніше в середу російський підприємець, що постійно проживає у Великобританії, зібрав прес-конференцію, на якій розкрив деякі подробиці замаху на своє життя.

Зокрема, він розповів, що вбивця повинен був призначити йому ділову зустріч в Лондоні, під час якої і зробити замах. Яким чином повинне було відбутися вбивство, російський підприємець уточнювати не став, передає AFP.
Зараз ви читаєте новину «Скотланд-Ярд підтвердив інформацію про замах на Березовського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути