середа, 15 липня 2015 15:38

Скандальний екс-ректор Мельник з'явився в Раді

Скандальний екс-ректор Мельник з'явився в Раді

Екс-ректор Податкової академії Петро Мельник заперечує пред'явлені йому звинувачення у хабарництві, і заявляє, що кримінальна справа проти нього сфабрикована.

Про це він заявив журналістам у кулуарах Верховної Ради.

Він також повідомив, що не має наміру відновлюватися на посаді, як і не має наміру брати участі в будь-яких виборах. "Навіщо, якщо такі люди, як я, не потрібні країні?", - Зазначив Мельник.

Нагадаємо, 27 липня 2013 міліція затримала Мельника за підозрою в отриманні 120 тис. гривень хабара. Він був посаджений під домашній арешт, але 8 серпня 2013 зняв електронний браслет стеження і втік до США.

Прокуратура звинуватила 2 міліціонерів у службовій халатності, що призвела до втечі підозрюваного. 1 квітня 2014 Мельник повернувся в Україну і був затриманий співробітниками міліції.

8 липня Ірпінський суд Київської області виніс виправдувальний вирок Петру Мельнику, а 14 липня генеральна прокуратура подала апеляцію на вирок Ірпінського міського суду Київської області у справі Мельника, за яким він був виправданий. Заступник генпрокурора Давид Сакварелідзе заявив, що колишньому ректору Податкової академії пред'явлено нова підозра - по іншій справі.

Зараз ви читаєте новину «Скандальний екс-ректор Мельник з'явився в Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути