середа, 31 травня 2006 10:42

Скандал з кораблем НАТО може відлякати курортників Криму

 

У неділю в торговому порту Феодосії відбулося розвантаження американського корабля, який доставив на півострів транспорт, стрілецьку зброю і будівельну техніку. Як заявили в командуванні українського флоту, доставлені інженерна техніка і будівельні матеріали призначаються для удосконалення учбово-тренувальної бази Старокримського полігону ВМС України. Проте, місцеві жителі влаштували біля порту стихійний мітинг, протестуючи проти того, що чужий військовий контингент знаходиться на території країни без дозволу Верховної Ради.

Корабель вже покинув порт Феодосії, проте, місцеві жителі продовжують блокувати морський порт, оскільки, за їх даними, в місто повинні зайти ще два американські кораблі, повідомляють "Вести.Ru". Міністерство закордонних справ України, разом з Міністерством оборони, висловило обурення діями жителів Феодосії.

- Це є політиканством, яке не має під собою ніяких підстав, - заявили в МЗС, відзначивши при цьому, що американське судно є "не військово-транспортним, а торговим кораблем".

- Ті, хто ініціює подібні... абсурдні провокації, повинні відчути відповідальність за те, що своїми діями вони відлякують туристів, причому без всяких вагомих підстав, - відмітили в міністерстві. Тим часом, пікети у Феодосії продовжуються, а офіційний Київ прогнозує зрив курортного сезону на півострові, пише travel.ru.


Зараз ви читаєте новину «Скандал з кораблем НАТО може відлякати курортників Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути