пʼятниця, 10 травня 2024 13:21

Синоптикиня засмутила прогнозом на вихідні

Синоптикиня засмутила прогнозом на вихідні
У неділю опадів в Україні не передбачається, хіба на Сумщині пройде невеликий дощ. Фото: pixabay.com

Завтра максимальна температура повітря в Україні становитиме +13...18°С, на півдні та на Закарпатті потепліє до +22°С. У суботу вночі очікується +4...11°С, без заморозків.

У неділю опадів в Україні не передбачається, хіба на Сумщині пройде невеликий дощ. Місцями невеликі дощі ймовірні на заході, у центрі та на сході, повідомила синоптикиня Наталка Діденко в Facebook.

"Вихідними величезна кількість людей відвідуватиме цвинтарі, порядкуючи та прибираючи могили рідних і близьких, часом і зовсім незнайомих. Садіть живенькі квіти, приносьте свіжі квіти, навіть голови не варто повертати в бік штучних пластикових букетів, думаю, це образа для памʼяті - хіба б ви принесли колись мамі оцю пластикову фальш. Я вже не кажу про їхню шкоду", - написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знову заморозки: українців засмутили прогнозом до кінця тижня

Температура повітря в неділю дещо знизиться. Вночі буде +3...8°С. На крайній півночі та північному сході є ймовірність заморозків, протягом дня в Україні потепліє до +10...16°С, на півдні та на Закарпатті очікується +17...20°С.

У Києві 11 та 12 травня без істотних опадів, хіба часом збільшуватиметься хмарність. У суботу стане тепліше, +15...17°С, а в неділю похолоднішає до +11...13°С.

Пилові бурі почали накривати ті регіони, де раніше про них практично не знали. Такі бурі стають усе частішими і ситуація лише погіршуватиметься із часом, пише The Telegraph.

Зараз ви читаєте новину «Синоптикиня засмутила прогнозом на вихідні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути