Ексклюзиви
четвер, 15 квітня 2021 08:07

Синоптики здивували прогнозом до кінця тижня

Синоптики здивували прогнозом до кінця тижня
У столичному регіоні 15 квітня хмарно, вдень очікується дощ. Фото: pixabay.com

15 квітня в Україні буде хмарно, у західних областях очікуються дощі та мокрий сніг.

Температура сьогодні вдень прогнозується у межах +3...8°, повідомляє Укргідрометцентр. На високогір'ї Карпат протягом доби 0...-5°. На решті території температура вдень +11...16°. Вітер північно-західний із переходом на південно-східний, 5-10 м/с.

16-17 квітня в Україні хмарно з проясненнями. 16 квітня у західних областях невеликі дощі, вночі подекуди з мокрим снігом. У східній та південно-східній частині країни без істотних опадів. 17 квітня у більшості західних, північних, вночі і центральних областей невеликі дощі. На решті території без істотних опадів. Вітер північно-західний з переходом на південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі +2...7°, а вдень +9...14°.

18 квітня вночі у північних та північно-східних областях невеликий дощ, на високогір'ї Карпат із мокрим снігом. На решті території країни без істотних опадів. Температура вночі +2...8°, вдень +11...16°. У північних областях +8...13°. 19 квітня на півдні до +19°.

У столичному регіоні 15 квітня хмарно, вдень очікується дощ. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура у Києві +12...14°. 16-17 квітня у столиці хмарно з проясненнями. 16 квітня помірний, 17 числа невеликий дощ. Вітер північно-західний із переходом на південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі +2...7°, а вдень +9...14°.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прикмети 15 квітня: що сьогодні робити аби збільшити доходи

2021 року очікуються 2 періоди ретроградного Меркурія: з 30 травня по 23 червня та з 27 вересня по 18 жовтня. У такі періоди рекомендують уникати серйозних починань, поїздок і тривалих подорожей. Радять не давати у борг, не здійснювати великих покупок або вагомих грошових інвестицій, а також не підписувати важливих документів.

Зараз ви читаєте новину «Синоптики здивували прогнозом до кінця тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути