понеділок, 19 листопада 2018 17:49

Синоптики повідомили про погоду на тиждень
5

Вдень в Україні без опадів, лише у східній частині невеликий мокрий сніг
Фото: static.ukrinform.com
Вдень в Україні без опадів, лише у східній частині невеликий мокрий сніг
Вдень в Україні без опадів, лише у східній частині невеликий мокрий сніг
Вдень в Україні без опадів, лише у східній частині невеликий мокрий сніг
Вдень в Україні без опадів, лише у східній частині невеликий мокрий сніг

У вівторок мокрий сніг і дощ очікуються вночі.

Вдень в Україні без опадів, лише у східній частині невеликий мокрий сніг, температура вночі 1-6° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла, повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Уночі у центральних, південних областях та на Донеччині мокрий сніг і дощ, місцями сильні опади, налипання мокрого снігу та ожеледь, на решті території подекуди невеликий сніг; вдень в Україні без опадів, лише у східній частині невеликий мокрий сніг. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер східний і північно-східний, 7-12 м/с, на півдні та сході країни місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 1-6° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла, на Закарпатті 5-10° тепла; у південних областях протягом доби від 1°морозу до 4° тепла. У Криму вночі помірний, вдень невеликий дощ; температура вночі 1-6° тепла, вдень 3-8°", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали найкраще фото погоди 2018 року

У столиці опади не очікуються. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 2-4° морозу, вдень 0-2° тепла.
На Київщині вночі місцями невеликий сніг, вдень без опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 1-6° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Згідно з прогнозом на 21-22 листопада, невеликий мокрий сніг і дощ пройде лише в середу в Карпатському регіоні та на крайньому півдні країни. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер східний, північно-східний, 5-10 м/с, 21 листопада у Криму та Приазов'ї місцями пориви 15-18 м/с. Температура вночі 3-8° морозу, у центральних областях місцями 10-11° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла; на Закарпатті та крайньому півдні країни вночі близько 0°, вдень 3-8° тепла.

У столичному регіоні 21-22 листопада мінлива хмарність, без опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-8° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

23- 24 листопада в Україні переважно без опадів. Температура вночі 4-10° морозу, вдень від 4° морозу до 2° тепла, на Прикарпатті 24 листопада 0-5° тепла; на Закарпатті вночі близько 0°, вдень 2-7° тепла.

На Київщині також переважно без опадів. Температура вночі 4-9° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

На Україну насувається циклон. З понеділка, 19 листопада, у південній частині, східних, Кіровоградській і Дніпропетровській областях очікують мокрий сніг. Місцями дощ, сильні опади та ожеледиця.

Зараз ви читаєте новину «Синоптики повідомили про погоду на тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути