пʼятниця, 11 грудня 2020 18:47

Синоптики обіцяють на вихідних вітер та мокрий сніг

Синоптики обіцяють на вихідних вітер та мокрий сніг
12-13 грудня прогнозують мокрий сныг та дощ. Фото: 24tv.ua

На вихідних, 12-13 грудня, в Україні буде хмарно. Крім того, очікують незначне потепління, мокрий сніг, дощ, сильний вітер.

Так, за прогнозом Укргідрометцентру, у суботу синоптики прогнозують невеликий мокрий сніг та дощ, ожеледь, уночі у північних областях, вдень в Криму без опадів. Вітер східний, 7-12 м/с, у південних, східних та Дніпропетровській областях місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі -1...6°С, вдень близько 0°, на Закарпатті та у південній частинні вночі +3...-2°С, вдень 0...+5°С.

У Києві вночі без опадів, вдень невеликий мокрий сніг та дощ, ожеледь. Вітер східний, 7-12 м/с. Температура вночі -4...6°С, удень 0...-2°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Киянам після крижаного дощу обіцяють сніг

13 грудня у північних, західних, більшості центральних областей, Вінницькій, Черкаській, Одеській, Миколаївській областях невеликі, місцями помірні дощі з мокрим снігом, подекуди ожеледь, на решті території без істотних опадів. Температура вночі +1...-4°С, вдень 0...+5°С, у південній частині вночі +1...6°С, вдень +3...8°С, на півдні Одещини до +14°С. Вітер південно-східний, східний, 7-12 м/с, у південно-східних та східних областях місцями пориви 15-20 м/с.

У столиці вночі буде без істотних опадів, удень дощ з мокрим снігом. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 0...-2°С, вдень +1...3°С.

11 грудня, біля столичного травмпункту на вул. Мостицькій вишикувалися машини швидкої медичної допомоги. Через ожеледицю потерпілих, порівняно зі звичайними днями, багато.

Зараз ви читаєте новину «Синоптики обіцяють на вихідних вітер та мокрий сніг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути