Ексклюзиви
вівторок, 08 квітня 2008 11:13

Шерон Стоун показала студентам Сорбони сцену без трусів (ФОТО)

Більше 15 років тому сцена з Шерон Стоун без трусів на допиті у фільмі "Основний інстинкт" примушувала серця чоловіків прискорено битися. Епізод настільки підкорив представників сильної статі, що примушував не раз натискати на паузу під час перегляду. Частота цих натиснень принесла сцені з фільму "Основний інстинкт" звання найпопулярнішого стоп-кадру за всю історію телебачення.

Проте днями 50-річна Стоун на своєму прикладі довела правоту прислів"я, що звичка - друга натура. Правда, звертаючись в минулу неділю до аудиторії паризького університету Сорбона, актриса приймала позу з скандального тріллера і демонструвала відсутність нижньої білизни більш стримано, ніж її героїня Кетрін Трамелл.

Зірка, яка займається збором засобів на боротьбу з СНІДом, брала участь в щорічному форумі Cit de La R ussite, на якому обговорюється культура, економіка, філософія і політика. У Шерон якої є троє усиновлених дітей: 7-річний Роан, 2-річний Лейрд і однорічний Куїнн, в поїздці супроводжував невідомий чоловік.

Пара, що поселилася в готелі "Рітц", гуляла, узявшись за руки, по Парижу і піднімалася на Ейфелеву вежу. Вони також відвідали центр Помпіду, де проходила виставка сучасної художниці Луїзи Буржуа. Шерон, чиє особисте життя не було успішним з моменту розлучення з головним редактором газети The San Francisco Chronicle Філом Броншейном, останнім часом зустрічалася з шотландським комедійним актором Крейгом Фергюсоном, повідомляє factnews.ru.

Зараз ви читаєте новину «Шерон Стоун показала студентам Сорбони сцену без трусів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути