середа, 18 квітня 2018 14:37

Сент-Кітс і Невіс: умови отримання карибського паспорта за інвестиції в 2018 році

Фахівці юридичної компанії "Іммігрант Інвест" розповіли про умови, які в 2018 році повинен виконати здобувач громадянства Сент-Кітс і Невіс за інвестиції. "Іммігрант Інвест" займається питаннями отримання громадянства за інвестиції в країнах басейну Карибського моря і в державах ЄС.

  Фахівці розповіли, як можна отримати громадянство за інвестиції в країнах басейну Карибського моря і в державах ЄС
Фахівці розповіли, як можна отримати громадянство за інвестиції в країнах басейну Карибського моря і в державах ЄС

Програма отримання громадянства за інвестиції

Сент-Кітс і Невіс — перша держава в Карибському басейні, яка почала надавати громадянство за інвестиції. Спочатку програма імміграції передбачала 2 способи: за допомогою інвестицій в державний Фонд диверсифікації цукрової промисловості (Цукровий фонд) та за рахунок придбання нерухомості.

У вересні 2017 року, після низки ураганів, які наробили чимало лиха на Карибах і в США, був заснований Фонд допомоги постраждалим від наслідків ураганів. Фіксований безповоротний внесок у Фонд також давав право на отримання паспорта Сент-Кітс і Невіс. З квітня 2018 року на зміну йому прийшов Фонд сталого розвитку.

Скільки коштує отримати громадянство

Фонд сталого розвитку — найбільш недорогий спосіб. За його умовами здобувач статусу громадянина зобов'язаний внести $150 тис., якщо він має намір отримати громадянство окремо. Для сімейної пари з двома дітьми розмір внеску збільшується до $195 тис. Даний спосіб отримання карибського паспорта на 40-50% дешевший від інших, передбачених програмою.

Класичний внесок в Цукровий фонд передбачає $250 тис. для одного і $300 тис. — для сім'ї.

Купівля нерухомості відноситься до категорії зворотних інвестицій. Заявник повинен придбати на островах федерації Сент-Кітс і Невіс об'єкт не дешевший за $200 тис. і сплатити державний збір — $75 тис. для сім'ї з чотирьох осіб. Раніше величина збору становила $125 тис., але була зменшена після того, як девелопери почали скаржитися на падіння попиту.

Нерухомість можна продати через сім років, а протягом цього терміну — успішно здавати в оренду. На Сент-Кітс і Невіс завжди багато туристів.

Чи існують ще якісь витрати

Всі претенденти зобов'язані пройти перевірку на благонадійність. Основному здобувачеві вона обійдеться в $7,5 тис., іншим повнолітнім членам сім'ї — по $4 тис.

Це обов'язкова процедура. Сент-Кітс і Невіс дуже дорожить своєю репутацією і не дає громадянство раніше судимим особам, а також тим, хто був викритий у корупційних скандалах і незаконних фінансових операціях.

Що дає громадянство

Володар паспорта отримує право безвізового відвідування більше 140 країн, включаючи ЄС і Велику Британію. Сент-Кітс і Невіс — це податковий рай. Тут немає поняття "податкове резидентство" і багатьох "неприємних" податків.

Федерація не накладає ніяких зобов'язань щодо проживання. Всі документи можна оформити дистанційно і не жити на Сент-Кітс і Невіс жодного дня. Це зручно, якщо розглядати громадянство як "запасний аеродром".

Детальніше про програму імміграції на Сент-Кітс і Невіс за інвестиції можна дізнатися з недавнього інтерв'ю, яке директору з розвитку Іммігрант Інвест Олені Рудій дав Верховний комісар Сент-Кітс і Невіс у Великобританії H.E. Dr. Kevin M. Isaac.

Хто ще пропонує подібну програму імміграції

В кращу сторону змінилися умови імміграції у ще одній карибській державі — Гренаді. Тут внесок у Національний фонд перетворення був знижений до $150 тис. Вичерпна інформація про це викладена в бесіді, яку Олена Руда провела з Першим секретарем посольства Гренади в РФ Кемалом Ніколсоном. Повна версія їхньої бесіди опублікована у Forbes.

Порівняння вартості карибських паспортів

  Порівняння вартості громадянства країн Карибського басейну
Порівняння вартості громадянства країн Карибського басейну

Про "Іммігрант Інвест"

Юридична компанія "Іммігрант Інвест" сприяє отриманню громадянства в країнах Карибського басейну, має акредитацію в багатьох країнах Європи. До послуг фахівців компанії звертаються ті, хто має намір отримати громадянство Мальти або Кіпру, влаштуватися у Великій Британії, Іспанії, Угорщині, Греції та багатьох інших країнах. Ознайомитися з повним переліком країн і докладно дізнатися про програми імміграції можна на офіційному сайті "Іммігрант Інвест".

Компанія має всі офіційні сертифікати та акредитацію на території України, Росії, Білорусі, Казахстану та Азербайджану.

"Іммігрант Інвест"

Doblhoffgasse 9, 1010 Vienna, Austria
+43 (650) 540-49-79
[email protected]
https://immigrantinvest.com/

Зараз ви читаєте новину «Сент-Кітс і Невіс: умови отримання карибського паспорта за інвестиції в 2018 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути