Ексклюзиви
пʼятниця, 16 січня 2009 13:23

Сенат США дав Обамі $350 млрд

Сенат США в четвер дозволив майбутній адміністрації Барака Обами використати другу половину антикризового фінансового резерву в 700 мільярдів доларів.

52 сенатори проголосували проти резолюції Республіканської партії, що виступала проти пропозиції Обами використати 350 мільярдів доларів, що залишилися; 42 законодавці підтримали резолюцію республіканців.

Нагадаємо, 12 січня діючий президент США Джордж Буш за ініціативою Обами надіслав в Конгрес запит на дозвіл використати другу частину антикризового резерву. За словами Обами, ці гроші повинні піти на реалізацію його пакету антикризових реформ.

В той же час стало відомо, що Демократична партія виступила з черговим пакетом антикризових заходів, який обійдеться новій адміністрації в 825 мільярдів доларів. За планами демократів, 275 мільярдів доларів будуть використані для зниження податків, а останні 550 мільярдів підуть на реалізацію інших заходів з боротьби зі світовою кризою, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Сенат США дав Обамі $350 млрд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути