Ексклюзиви
понеділок, 03 грудня 2018 05:00

Семенченко втравив нас в дипломатичний скандал - радник Порошенка

Серед затриманих 2 грудня у Тбілісі (Грузія) українців був народний депутат від "Самопомочі" та екс-керівник добровольчого батальйону "Донбас" Семен Семенченко.

"У мене є ... різного роду контакти, вони підтвердили інформацію про те, що Семенченко в Тбілісі, що Семенченко втравив нас в дипломатичний скандал, що Семенченко підставив "своїх" людей і в останній момент втік", - написав у Фейсбук радник президента України Петра Порошенка Юрій Бірюков.

Про це також написав журналіст Андрій Дзиндзя.

"Джерела з Грузії повідомляють, що Семенченко втік, залишивши своїх спільників. Також повідомляється, що затримання членів ОПГ Семенченка відбулося після спроби купівлі ними зброї, що задокументовано спецслужбами Грузії", - додав він.

Автор: FB Андрій Дзиндзя
  За словами Дзиндзі, фото зроблене 3 дні тому
За словами Дзиндзі, фото зроблене 3 дні тому

Також Дзиндзя заявив, що "названо призвища трьох затриманих спецслужбами Грузії українців: Орленко Ігор, Коростелов Юрій, Мелія Роланд". За його словами, "усі пов'язані з бандою Семенченка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримання українців в Грузії: Кива розповів несподівані подробиці

Раніше Міністерство внутрішніх справ Грузії уточнило, що у неділю в Тбілісі були затримані 6 громадян України і один громадянин Грузії.

Відзначається, що під час обшуків в готельних номерах виявлено пістолети "Беретта" і "Макаров", автоматичну ручну вогнепальну зброю і різні боєприпаси.

Порушено кримінальну справу за ст. 236 Кримінального кодексу Грузії ( "Незаконна купівля та зберігання вогнепальної зброї, боєприпасів, вибухових речовин").

Зараз ви читаєте новину «Семенченко втравив нас в дипломатичний скандал - радник Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути