четвер, 26 лютого 2009 19:58

Сімейство Обами визначилося з "першим собакою" Америки

Сімейство Обами визначилося з "першим собакою" Америки
Президент США Барак Обама скоро стане власником португальського водного собаки, розповіла журналу People дружина глави держави Мішель Обама. За словами першої леді, ці собаки відрізняються доброю вдачею і невеликим розміром. До того ж, відзначила місіс Обама, вони гіпоалергенні, а це було обов"язковою умовою, оскільки у старшої президентської дочки Малії алергія на собак. Португальського водного собаку президентській сім"ї порекомендував сенатор Тед Кенеді, який є власником двох собак цієї породи.

Місіс Обама сказала, що собака з"явиться в Білому домі в кінці квітня, після весняних канікул. Доти, відзначила перша леді, треба придумати майбутньому улюбленцеві ім"я. Перша леді розповіла, що її дочки вже запропонували свої варіанти, але її саму ці пропозиції категорично не влаштували. "Є імена, які зустрічаються всюди, і цим вони погані. Ну, одним з варіантів був "Френк". "Муз" (Moose, лось) був інший варіант. Я сказала на це: а що, якщо собака не лось? Ні, сказала я, давайте трохи більше подумаємо над іменами", - поділилася Мішель Обама.

Дружина президента США висловила величезне здивування у зв"язку з увагою, яку американські ЗМІ та американські громадяни приділяють такій незначній в національному масштабі справі, як вибір собаки. "Люди готові допомогти, чим ви тільки можете собі уявити. Отже я упевнена, що ми знайдемо прекрасного щеня. І ми знайдемо людей, які піклуються про собак, і які допоможуть нам знайти собаку нашої мрії", - переконана Мішель Обама.

Домашні тварини американських президентів традиційно лише небагато чим поступаються в ступені популярності своїм господарям. Біл Клінтон не раз фотографувався з улюбленим чорно-білим котом Соксом, у якого був навіть власний фан-клуб, а Джордж Буш-молодший охоче з"являвся перед телекамерами в компанії скотч-тер"єра Барні.

За матеріалами РИА "Новости", Известия

Зараз ви читаєте новину «Сімейство Обами визначилося з "першим собакою" Америки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути