Ексклюзиви
середа, 16 вересня 2009 14:56

Сьогодні у центрі столиці відбудеться акція проти притулку "Бородянка"

Сьогодні у центрі столиці відбудеться акція проти притулку "Бородянка"

Сьогодні, 16 вересня, о 14:00 біля будівлі Київради відбудеться акція проти жорстокого поводження з тваринами у притулку "Бородянка".

Як повідомили члени громадської організації, присвяченої проблемам безпритульних і покинутих тварин в Україні, притулок давно заслужив погану славу у захисників фауни. Його співробітники навіть не приховували того, що собак не вигулювали, утримували в антисанітарних умовах.

"Собаки вмирають від виснаження. У них немає ні води, ні їжі, ні мисок, ні навіть старих корит. Більшість собаки настільки слабкі, що не можуть навіть піднятися. Деякі сильно покусані", - повідомляється на форумі.

Минулого тижня, як повідомляється на форумі організації, притулок відвідали волонтери з кормом і медикаментами. На воротах висіла табличка з інформацією, що притулок ремонтують. До волонтерів вийшов завідувач притулком Ігор Лісновський і сказав, що два дні тому привезли повний літник виснажених собак, що нічого подібного в притулку ще не було.

Організатори акції повідомили, що метою мітингу є домогтися для тварин права жити в нормальних умовах і припинити практику наживи на їх смертях.

Як повідомлялося раніше, у квітні цього року, Київська міськадміністрація має намір продовжувати реалізацію Програми стерилізації безпритульних тварин, незважаючи на фінансову кризу і зауваження з боку громадських організацій захисту тварин.

За матеріалом Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні у центрі столиці відбудеться акція проти притулку "Бородянка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути