понеділок, 29 березня 2010 10:33

Ще одна картина в 3D стала лідером прокату

Ще одна картина в 3D стала лідером прокату

Анімаційний фільм "Як приручити дракона" став лідером по касовим зборам в Північній Америці за підсумками уікенда 26-28 березня.

Картина студії DreamWorks, знята в 3D, зібрала в прем"єрні вихідні 43,3 мільйона доларів. Рік тому інша робота DreamWorks в 3D - "Монстри проти прибульців" - заробила в перші вихідні в прокаті 59,3 мільйона доларів, проте представники студії розраховують, що "Як приручити дракона" зможе значно збільшити збори під час майбутніх пасхальних шкільних канікул.

"Аліса в Країні чудес" Тіма Бертона, що займала перший рядок в списку касових лідерів Північної Америки два тижні поспіль, спустилася на друге місце. "Аліса", також знята в 3D, з 26 по 28 березня заробила 17,3 мільйона доларів. Всього в США і Канаді "Аліса" поки зібрала 293,1 мільйона доларів, а в усьому світі - 363 мільйони доларів.

Третє місце за зборами за минулі вихідні зайняла комедія "Hot Tub Time Machine". У прем"єрний уікенд фільм, головні ролі в якому зіграли Джон Кьюсак і Чеві Чейз, заробили в США і Канаді 13,65 мільйона доларів.

"Аватар" Джеймса Кемерона вперше з грудня 2009 року залишив десятку найбільш касових фільмів Північної Америки. З 26 по 28 березня "Аватар" зібрав трохи більше 2 мільйонів доларів і займає тепер 11-е місце. "Аватар", що вийшов на екрани в Північній Америці 18 грудня 2009 року, очолював список лідерів прокату сім тижнів поспіль.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Ще одна картина в 3D стала лідером прокату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути