середа, 30 червня 2021 16:05

"Щастя, здоров'я та йди на х*й" - у соцмережах відреагували на звільнення скандального маркетолога Fozzy Group

"Щастя, здоров'я та йди на х*й" - у соцмережах відреагували на звільнення скандального маркетолога Fozzy Group
В'ячеслава Баранського звільнили із Fozzy Group. Фото: glavcom.ua

У мережі укрїнські користувачі відреагували на звільнення маркетинг-директора одного зі стартапів торгово-промислової групи Fozzy Group В'ячеслава Баранського.

Днями компанія заявила, що проведе службове розслідування щодо антиукраїнських висловлювань працівника, а згодом повідомила про його звільнення:

"Слава Баранський припинив роботу в групі компаній Fozzy Group. Декілька днів тому Баранський на своїй сторінці в соціальній мережі зробив публікації, зміст і форму яких ми не поділяємо, і які спричинили обурення спільноти. Наші ж принципи залишаються непохитними, ми продовжуємо працювати для розвитку України й добробуту суспільства".

Проте думки в мережі розділилися. Дехто підтримав Fozzy Group і висловив удячність за таке рішення. Інші ж запідозрили групу в нещирості.

Так про повагу до компанії написав громадський активіст Сергій Стерненко.

"Fozzy Group звільнила проросійського менеджера Славу Баранського. Відповідну заяву опублікували на сторінці групи компаній. Розголос працює. А Fozzy - повага за позицію".

Підтримав його позицію журналіст Єгор Чечеринда: "З повагою до Fozzy Group. Питання розв'язано позитивно. Українофоба з Ульяновська звільнено".

"Славік, там у Мінську зараз добрі супермаркети, певне. Щастя, здоров'я, ну й це... Нах*й іди", - прокоментував Тарас Дудей, журналіст.

Журналістка й політична аналітикиня Марина Данилюк-Ярмолаева, вважає, що Fozzy Group ухвалили стандартні рішення, але не зрозуміли, чому насправді українців так обурили висловлювання Баранського.

"Там Fozzy Group видала куцу ванільну заяву щодо свого качкодзьоба Слави Баранського. Але їм, мабуть, так і не зрозуміло, у чому суть претензій. Бо на весь єб*наріум у стилі "зачем вам Моргенштерн, если есть сельская "Плине кача"?" - нам кажуть, що сталася прикра помилка. Головне, що треба знати вашій компанії: "Плине кача" стала символом усіх загиблих героїв, які боронять Україну від російської агресії. І казати, що сталася прикра помилка, бо ваш працівник обплював пам'ять тисяч людей, то є дно. І дещо важливе про самого Баранського. Мені смішно, як росіянин і уродженець Ульяновска розповідає нам про "сельскую" культуру й вишиванки, які вже набридли. Нам цікаво чути думку експерта з личаків і кокошників!".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звільнили з роботи маркетолога Баранського, який принижував українців через концерт Басти

Слава Баранський проілюстрував усім, як робити не треба, написав Олександр Довгий. Проте переконаний, що "його звільнення не вплине на те, що керівництво величезної компанії точно знало про погляди свого працівника й жодним чином не реагувало".

Знайшла "підводні камені" в заяві Fozzy Group Ярина Ключковська, фахівчиня з комунікацій.

"Компанія цілком толерує таку поведінку одного зі своїх керівників у соцмережах. Для власників / топменеджменту є абсолютно прийнятним, що людина так висловлюється. Публічна критика - ось, на що реагує компанія. Звинувачення - ось, що хвилює її керівників. І це все мені багато говорить про реальні, а не задекларовані цінності компанії".

"А до того, поки Сергій Стерненко не ткнув носом, Fozzy Group не помічала ватного барана з мухосранська зажопинської області Росії в себе під носом", - написав Андрій Маленко.

Також українці писали на сторінці групи компаній, що припинять бойкот їхніх супермаркетів:

"Дякую, пішла по норвезький оселедець";

"Селюки" висловили свою позицію й тим самим звільнили "гарадського". Можна йти по покупки";

"Знову буду брати пакети на касі";

"Молодці! Не платіть цьому козлу відступних";

"Дякую. Ми останнім часом утримувалися від покупок. Чекали на рішення".

Маркетинг-директор одного зі стартапів торгово-промислової групи Fozzy Group (супермаркети "Сільпо", гіпермаркет Fozzy, "Фора") В'ячеслав Баранський обурив громадян антиукраїнськими заявами, які він розповсюджував у мережі. Скріншоти опублікував громадський діяч Сергій Стерненко.

"Зачем вам Моргенштерн, если есть сельськая "Плине кача"?", "Радует, что год от года *банутая привычка напяливать вышиванки на людях уходит в прошлое", "Почему большинство постсоветских стран нормально развиваются, а Украине досталась только "гиднисть" и "европейские ценности"?" - ідеться в дописах Баранського.

Також він публікує фото з концерту російського репера Басти й пише: "Сельскую тупость победит только город, кладущий болт на ценности села".

Зараз ви читаєте новину «"Щастя, здоров'я та йди на х*й" - у соцмережах відреагували на звільнення скандального маркетолога Fozzy Group». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути