четвер, 22 травня 2008 12:20

Збірник статей президента Росії опубліковано у Китаї

Збірник статей президента Росії опубліковано у Китаї
У Китаї 22 травня вийшов у світ збірник статей президента РФ Дмитра Медведєва китайською мовою "Питання національного розвитку Росії".

На презентації цього тому був також представлений пам"ятний конверт офіційного візиту російського президента в КНР із написом "Нехай дружба наших великих народів передається з покоління в покоління".

За словами заступника міністра іноземних справ Китаю Лі Хуея, до 104-сторінкової книги Медведєва включені статті про перспективи розвитку Росії та російсько-китайських відносин, про плани подальшого поглиблення двосторонніх зв"язків після проведення національних років Росії в Китаї й Китаю в Росії.

"Під керівництвом Медведєва Росія доб"ється ще більшого прогресу в справі національного розвитку, тим самим здійснюючи значний внесок у забезпечення розвитку, процвітання й безпеки в регіоні й світі", - упевнений високопоставлений дипломат.

Вихід збірника присвячений до приїзду Медведєва 23-24 травня з офіційним візитом у КНР, що стане його першою після вступу на посаду президента поїздкою в країну далекого зарубіжжя.

Посол РФ у КНР Сергій Разов на церемонії презентації збірника заявив, що видання книги відбиває зростаючий інтерес народів двох країн один до одного.

"Увага китайської громадськості до нашої країни, її життя й проблем не може не радувати", - сказав С.Разов.

Книга з"явиться на прилавках через кілька днів. Її вартість складе 20 юанів (біля трьох доларів), повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Збірник статей президента Росії опубліковано у Китаї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути