пʼятниця, 31 березня 2006 16:48

Шарона прооперують увосьме

Наступного тижня голові уряду Ізраїлю Арієлю Шарону, 78 років, зроблять ще одну операцію. Це хірургічне втручання необхідне, щоб підготувати Шарона до наступного переведення до реабілітаційного центру.

Ця операція вже восьма з моменту госпіталізації Шарона до єрусалимського шпиталю "Адасса Ейн-Керем". ЇЇ проведуть під загальним наркозом. Лікарі вважають операцію доволі простою, хоча й не без деякого ризику.

Після операції Шарона буде доправлено до реабілітаційного центру шпиталю "Шиба" в Тель-а-Шомері. Разом з тим, лікарі не заперечуватимуть, якщо рідні вирішать забрати його додому, на ферму Шикмім.

Однак у такому разі будинок доведеться дообладнати медичним устаткуванням та забезпечити постійну присутність у ньому медперсоналу.

Шарон постійно перебуває у лікарні з 4 січня цього року. Тоді голову ізраїльського уряду госпіталізували з крововиливом у мозок.

Створена Шароном партія "Кадіма", очолювана виконуючим обов"язки прем"єра Егудом Ольмертом, 60 років, отримала 28 мандатів із 120 на недавніх виборах в Ізраїлі.

Зараз ви читаєте новину «Шарона прооперують увосьме». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути