четвер, 13 листопада 2008 14:51

Найтовщий китаєць схуд удвічі (ФОТО)

Ян Чан (YangChang), визнаний найтовщим китайцем в 2007 році, зменшив свою вагу удвічі, повідомляє ChinaDaily. За словами Ян Чана, він не має наміру зупинятися на досягнутому, і збирається схуднути до 90 кілограмів. Рік тому він важив 240 кілограмів, зараз - 120.

Ян Чан вирішив схуднути після того, як втратив роботу через свою повноту. Крім того, він був вимушений жити на посібник по безробіттю і сильно скоротив свій раціон. За його словами, до цього він легко за раз з"їдав півкіло рису і півтора кілограми м"яса. Ян Чан намагався худнути різними способами, але вони, в основному, давали тільки тимчасові результати.

Допомогти йому змогли в центрі традиційної китайської медицини Чанчун Канда (ChangchunKangda). Ян Чан виграв безкоштовне лікування в цьому центрі в національному конкурсі "Чарівні товстуни". Як розповів лікар центру, для цього пацієнта було розроблено лікування, що суміщає акупунктуру і "вогненну терапію". На живіт Ян Чану клали мокрий рушник, присипаний цілющими травами. Потім трави підпалювали, щоб тепло допомагало вбиранню ліків в шкіру, розповів лікар. Також товстунові довелося сісти на жорстку дієту.

За словами Ян Чана, схуднення - хворобливе і безрадісне заняття, але він не має наміру відступати від поставленої мети.

Зараз ви читаєте новину «Найтовщий китаєць схуд удвічі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути