середа, 15 січня 2014 23:22

Самсоненко відпочив у Маямі зі спортивними дівчатами своєї фітнес-команди
5

Фото: фото надані Secret Service Entertainment Agency

Бізнесмен Володимир Самсоненко звозив свою фітнес-команда Samson Team до Маямі. Активний відпочинок там поєднав із семінарами та інтенсивними тренуваннями. Ними керували його американські колеги-тренери та зірки фітнесу. В команди дівчат була досить насичена програма: підйом р 8 ранку, щоденні тренування, подорожі та виключно здорова їжа. Спати лягали вони лише за північ. Але не обійшлося і без розваг.

Відомо, що Новий рік Володимир Самсоненко відзначав у Києві з друзями. Серед них був тренер команди Samson Team Сергій Клепчев з дружиною і дітьми. Вже другого січня всі вони вилетіли в Маямі. Із собою Володимир прихопив і свого сина Данила. Під час канікул вони відзначили його день народження — з'їздили до Діснейленду.

"Ми добре провели час. У Маямі в мене живе багато друзів, багато творчих людей і бізнесменів. Ми своєю спортивною командою добре вписуємося в цей колектив", - відзначає Самсоненко.

Прихильник фітнесу бізнесмен Володимир Самсоненко, який і сам багато років займається спортом, зараз взявся виховувати цілу спортивну команду. Раніше він тренував свою колишню дружину Санту Дімопулос, яка стала чемпіонкою світу з фітнесу. Пізніше тренував співака Василя Бондарчука. Він отримав призове місце на чемпіонаті Європи в категорії "фізикмодель". Тепер він тренує цілу фітнес-команду дівчат. Назвав її Samson Team. Її учасницями стають ті дівчата, які вже вибрали для себе здоровий спосіб життя і спорт, але хочуть досягти в цьому максимальних результатів.

Сьогодні під керівництвом головного тренера Samson Team, чемпіона світу з фітнесу Сергія Клепчева фізичну форму вдосконалюють 20 дівчат.

Зараз ви читаєте новину «Самсоненко відпочив у Маямі зі спортивними дівчатами своєї фітнес-команди ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути