Ексклюзиви
середа, 21 лютого 2018 20:00

Шахтарі "Селідоввугілля" оголосили голодування в будівлі Міненерговугілля - глава НПГУ

Шахтарі "Селідоввугілля" оголосили голодування в будівлі Міненерговугілля - глава НПГУ
Гірники оголосили голодування через невиплату зарплат. Фото: "5 канал"

Працівники ДП "Селідоввугілля" оголосили голодування в будівлі Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, заявив глава Незалежної профспілки гірників (НПГУ) Михайло Волинець, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Гірники наполягають на погашенні всієї заборгованості по заробітній платі. З огляду на інфляційні процеси, вони також закликають підвищити тарифні ставки. А ще вимагають" повернути вкрадені запаси "і виділити кошти на технічне переоснащення та забезпечення матеріалами" Селідоввугілля ", - пише Волинець на своїй Facebook- сторінці.

Раніше міністр енергетики та вугільної промисловості України Ігор Насалик заявив про готовність особисто прибути на "Селідоввугілля" та забезпечити наведення порядку на вугільному підприємстві.

Як повідомлялося, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман вимагає від міністра енергетики та вугільної промисловості України Ігоря Насалика "вимести смотрящих" з державних вугледобувних підприємств.

Нагадаємо, раніше шахтарі представили Маніфест з порятунку вугільної галузі України. Серед вимог - своєчасне виконання зобов'язань, зменшення поставок імпортного вугілля і розвиток власної галузі, переклад всіх ТЕС і ТЕЦ з антрациту на українське вугілля і закріплення на законодавчому рівні переваги українського вугілля перед іноземним.

Зараз ви читаєте новину «Шахтарі "Селідоввугілля" оголосили голодування в будівлі Міненерговугілля - глава НПГУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути