Ексклюзиви
пʼятниця, 24 липня 2009 13:41

Саакашвілі зворушило ставлення Байдена до Грузії

Саакашвілі зворушило ставлення Байдена до Грузії
США підтримують Грузію так, як ніколи за 200 років не робила Росія. Таку заяву зробив президент Грузії Михайло Саакашвілі за підсумками візиту в країну віце-президента США Джозефа Байдена.

"Байден вранці побачив портрет Іллі Чавчавадзе, поцікавився, хто це, і увечері вимовив його вірш. Вони (росіяни) 200 років були тут, але ніколи не питали про Іллю Чавчавадзе, якщо тільки це було потрібно на пленарному засіданні", - сказав Саакашвілі.

Грузинський президент розповів про сім"ю фермерів з Горійського району, яка була присутня на вечері в президентській резиденції в день прибуття Байдена до Тбілісі.

"Це сім"я з села, де російські війська розграбували господарство, спалили їхній будинок, і знищили урожай. Через три тижні приїхали американці для реалізації мільярдної допомоги, виділеної Грузії з боку США за ініціативою Байдена, і посадили там пшеницю вищого сорту на ділянці цієї сім"ї, і зараз у них урожай в два рази більший, ніж був. Цей приклад указує на те, як пересічна людина робить вибір між прихильниками, які нам допомагають, і окупантами, які спалюють наші будинки", - сказав він.

Новости-Грузия

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі зворушило ставлення Байдена до Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути