Ексклюзиви
пʼятниця, 14 листопада 2008 09:55

Саакашвілі вважає кумедним те, що Путін хотів його повісити за "чоловіче достоїнство"

Президентові Грузії Михайлу Саакашвілі було відомо, що російський прем"єр Володимир Путін погрожував "повісити його за яйця" під час серпневого конфлікту на Кавказі. Саакашвілі, який прибув в четвер на зустріч зі своїм французьким колегою, підтвердив, що йому було відомо про скандальну бесіду, що відбулася нібито між Ніколя Саркозі та Путіном.

Коли журналісти однієї з французьких радіостанцій зачитали йому текст погрози Путіна, президент нервово засміявся. "Мені було відомо про цю сцену, але не у всіх подробицях. Це кумедно, хоча і не має значення", - наводить слова Саакашвілі британська The Times.

Раніше повідомлялося, що президент Ніколя Саркозі під час особистої бесіди в серпні відрадив Путіна від планів скинути уряд Саакашвілі. Драматична розмова відбулася в Кремлі 12 серпня, писав напередодні французький журнал Nouvel Observateur. Зі слів дипломатичного радника Єлісейського палацу Жана-Давида Левіта видання опублікувало текст діалогу, повідомляє Фактnews.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі вважає кумедним те, що Путін хотів його повісити за "чоловіче достоїнство"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути