Ексклюзиви
вівторок, 30 грудня 2014 13:50

З 15 травня по 10 червня країною прокотиться хвиля протестів - астролог

З 15 травня по 10 червня країною прокотиться хвиля протестів - астролог
Яна Романюк

2015 рік виявиться для українців переломним, сповненим очікувань і розчарувань. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла харківський астролог Олена Максимова.

"У 2015 році вирішиться доля держави на наступні шість років, - каже астролог. - Повернути мир на сході не вдасться. Цей процес затягнеться до травня 2016 року, але владі доведеться прикласти чимало зусиль для вирішення територіальних питань".

За словами астролога, уваги українців буде прикута до роботи політиків.

"Народ дратуватимуть рішення влади, - говорить Максимова. - Попри все українці зберігатимуть позитив та віру у краще майбутнє. Підтримувати бойовий дух будуть митці, які створюватимуть шедеври. З'явиться багато хороших фільмів і книг. Творчим людям найкраще вестиметься у квітні".

Травень буде ключовим місяцем у році.

"В багатьох увірветься терпець, - пояснює астролог. - На початку травня люди заставлять президента відзвітувати, що з обіцяного він зробив. Але не виконання обіцянок у повному обсязі збурить українців. З 15 травня по 10 червня країною прокотиться хвиля протестів. Люди вимагатимуть миру і дотримання закону про люстрацію".

Цього місяця буде прийняте рішення щодо ситуації на Донбасі.

"Якщо влада проігнорує заклики народу, вони самі можуть почати зачищати територію від терористів. З'явиться більше партизанських рухів. Може відбутися референдум щодо вступу України в НАТО. У листопаді європейці та американці знову наполягатимуть на переговорах, аби остаточно врегулювати ситуацію на сході. Кілька європейських країн відкриють для українців свої кордони. Грудень виявиться критичним. Люди не захочуть мовчати. Почнуться протести. Це стимулюватиме політиків працювати", - прогнозує Максимова.

За словами астролога, остаточного примирення з сусідньою державою та повернення анексованих земель у 2015 році годі чекати.

"Уже восени Росія кине свої зусилля на те, щоб завдати економічного удару Україні, - каже Максимова. - Загострення військового конфлікту буде 4-24 травня, 1-20 жовтня, протягом листопада. Завоювати нові території їм не вдасться. Українська і російська сторона домовляться про подвійну валюту, постачання продуктів і контроль з обох сторін на окупованому Донбасі".

Зараз ви читаєте новину «З 15 травня по 10 червня країною прокотиться хвиля протестів - астролог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути