Ексклюзиви
субота, 03 серпня 2019 15:48

Розповіли, як буде проходити "Марш захисників" до Дня Незалежності

Автор: Facebook
  Організатори розкрили план проведення маршу.
Організатори розкрили план проведення маршу.

З'явилась інформація про деталі проведення "Маршу захисників" до Дня Незалежності.

Збір людей буде тривати з 8.00 до 9.00 в парку ім. Тараса Шевченка. О 9:30 колона має зупинитися біля Центрального універмагу, щоб вирівняти стрій, розповів член організаційного комітету параду Андрій Медведько у Facebook.

О 9.50 колона рушить в бік Майдану. Прибуде туди близько 10.20. Військові будуть рівномірно займати територію площі, де буде заплановано фінальну частину заходу.

"Орієнтовно о 10.50 всі займуть свої позиції та виконають державний гімн України, групову фото та відео сесію, патріотичні скандування. Приблизно о 12.00 офіційна частина маршу буде закінчена. Далі частина людей піде на Михайлівську площу до "Стіни Пам'яті", де пройде молебень за полеглими в бою та концерт", - зазначив він.

План не є остаточним. Його представили Офісу президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замість параду 24 серпня буде Хода гідності

"Ми розраховуємо на те, що для нашого заходу будуть створені всі можливі умови, щоб він став частиною прояву громадянської свідомості у День Незалежності нашої держави", - сказав Медведько.

Найближчим часом затвердять регламент Маршу і представлять список регіональних координаторів, відповідальних за роботу на місцях і формування колон.

"До участі в марші запрошуються усі ветерани російсько-української війни, волонтерські ініціативи та усі охочі. Детальні описи дій для конкретних категорій готуються. Підготовка триває! Підтримай своїх захисників!" - додав Медведько.

Представники ветеранських організацій домовилися про проведення параду 24 серпня. Про це домовилися на зустрічі із заступником глави Офісу президента Кирилом Тимошенком, повідомляє громадський активіст, доброволець і член організаційного комітету параду до Дня Незалежності.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли, як буде проходити "Марш захисників" до Дня Незалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути