неділя, 11 лютого 2007 11:46

Розкрадання землі припинила Ялтинська прокуратура

Прокуратура Криму зупинила незаконне виділення комерційній фірмі ділянки з земель кліматичного протитуберкульозного санаторію "Долосси" (Велика Ялта, Крим).

Як повідомили в прес-службі кримської прокуратури, Севастопольський Апеляційний господарський суд визнав незаконним рішення Господарського суду АРК, згідно якого Масандрівська селищна рада виділила комерційній структурі один гектар з земель санаторію "Долосси".

- Апеляційна інстанція задовольнила скаргу прокурора, підтвердивши, що Господарський суд Криму неправомірно втрутився в діяльність органу місцевого самоврядування (Масандрівської селищної ради), примусивши його діяти порушуючи вимоги чинного законодавства, - відзначають у прокуратурі АРК.

Масандрівська сільрада не має права розпоряджатися землями, які належать санаторію, і від яких землекористувач не відмовлявся у встановленому законом порядку. Суд врахував також і те, що на території лікувально-оздоровчих закладів і курортів встановлюються зони санітарної охорони і на них забороняється діяльність, яка суперечить їх цільовому призначенню, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Розкрадання землі припинила Ялтинська прокуратура». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути