Ексклюзиви
понеділок, 07 жовтня 2024 06:00

Розбагатіють до Нового року: яким трьом знакам вдасться круто змінити своє життя на краще

Розбагатіють до Нового року: яким трьом знакам вдасться круто змінити своє життя на краще
Вдалий день для відкриття нового бізнесу. Шукайте додаткових джерел заробітку. Фото: pixabay.com

7 жовтня можна починати життя з чистого аркуша. Відновлюється повноцінна працездатність. Виникатимуть нові ідеї. Проблеми не здаватимуться нездоланними.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Утримайтеся від придбання телефонів і систем сигналізації, - говорить астрологиня. - Не намагайтеся стрес заїдати солодким. Це позначиться на вашій фігурі, а спокійніше на душі не стане. Уникайте беззмістовних балачок. Вдалий день для початку навчання, старту нових проєктів чи рекламної кампанії, відкриття нового бізнесу. Шукайте додаткових джерел заробітку. Саме цього дня може пощастити. Тельці, Терези та Риби зуміють круто змінити своє життя на краще. Вам вдасться розбагатіти до Нового року".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Будьте обережні з бажаннями. Вони швидко втілюватимуться у життя. Кінець тижня буде особливим. Якщо щось не вдається, подякуйте долі і не беріться за це. Ангел-охоронець відводитиме від неприємностей.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Добре заробити вдасться вранці. Після обіду захочеться пожити у своє задоволення. Усі справи відійдуть на другий план. Насолоджуйтеся відпочинком, але оминайте азартні ігри.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

У гостях почуватиметеся ніби не у своїй тарілці. Слідкуйте за словами. Вас дратуватимуть співбесідники. Ризикуєте наговорити зайвого. Зачекайте із початком нового курсу навчання.

Рак (22 червня - 22 липня)

Чим менше поспішатимете, тим краще усе складеться. Уникайте суєти та азарту. День принесе неочікуваний результат. Отримаєте вигідні грошові пропозиції.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Хтось із оточення постійно ображатиметься. Проігноруйте. Усім догодити не вдасться. Виручіть у скруті тих, хто має менше. Вам за це віддячать сторицею.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Вирушайте на пошуки пари. Серед нових знайомих буде чимало гідних кандидатів. Зберегти гарні стосунки з друзями зможе той, хто уміє поступатися і прощати, ігнорує плітки і ревнощі, знає ціну коханню і дружбі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заживуть на широку ногу: яким чотирьом знакам гарантований кар'єрний ріст

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Важко йтимете на примирення. Навряд чи зумієте вибачити людей, які вас образили. Не купуйте речі для покращення іміджу. Вони матимуть приховані вади. Авторитет цим не піднімете. У ваше життя повернуться старі друзі. Вони допоможуть свіжим поглядом глянути на справи.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Вдалий час, аби завести домашнього улюбленця. Тварина стане розрадою, відводитиме від вас неприємності. Суттєво покращите фінансове становище. Грошей вистачатиме на все.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Навантаження на гаманець зростає, але ви цього майже не помітите. За наполегливу працю добре платитимуть. Погода у домі залежатиме від вас. Шукайте ключ до серця коханих. Освідчуйтеся, і вам відповідатимуть взаємністю.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Навчіться відмовляти тим, хто заглядає до вашої кишені. Не варто позичати гроші. Не беріть близько до серця щоденне бурчання коханих. Дратуватимуть найменші зауваження. Попийте заспокійливе.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Надто багато перепон доведеться здолати. Ваші оригінальні ідеї не всім будуть зрозумілими. Не намагайтеся комусь сподобатися. Беріться за усе, що вас цікавить. Зумієте організувати робочий процес так, що вдасться більше, ніж очікували.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Не намагайтеся діяти всупереч обставинам. Якщо вас щось стримує, значить це на краще. Не час думати про весілля. Шлюб принесе більше проблем, ніж щастя. Щоб розібратися, хто із партнерів вам насправді потрібен, поспілкуйтеся з кожним наодинці. Робіть вибір серцем.

У жовтні в багатьох відкриється друге дихання. Бажання працювати додасть наснаги заробляти більше. Астрологиня назвала чотири знаки, які заживуть як королі.

Зараз ви читаєте новину «Розбагатіють до Нового року: яким трьом знакам вдасться круто змінити своє життя на краще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути