Ексклюзиви
четвер, 07 травня 2009 15:02

Росіяни вважають, що Медведєв продовжує курс Путіна

Росіяни вважають, що Медведєв продовжує курс Путіна
В четвер виповнюється рік з дня інавгурації третього президента Росії. Дмитро Медведєв змінив на цій посаді Володимира Путіна, який очолював країну вісім років, а після цього став прем"єр-міністром. Через рік після вступу на посаду Медведєв в своїй політиці на вищому державному посту продовжує "в точності" або "в основному" курс, закладений Путіним, упевнена абсолютна більшість (80%) громадян країни, показало всеросійське опитування соціологів "Левада-центру", проведене 24-27 квітня в 46 регіонах РФ.

За даними регулярних вимірювань соціологів, кількість росіян, які дотримуються такої точки зору, протягом минулого року мінялася лише трохи. При цьому зараз 11% респондентів вважають, що Медведєв поступово міняє колишній політичний курс, і лише 2% заявляють, що він веде абсолютно іншу політику.

Міркуючи про те, в чиїх руках в даний час знаходиться реальна влада в країні, кожен другий опитаний (48%) вважає, що вона "в рівній мірі в руках обох (Медведєва і Путіна)".

Про те, що влада в Росії як і раніше належить Путіну, зараз заявляють 30% росіян. З травня минулого року прихильників такої позиції серед опитаних стало менше на 2%.

Згідно з даними "Левада-центру", за минулий рік з 17% до 12% скоротилася кількість респондентів, які вважають, що Медведєв має реальну владу в країні.

За матеріалами NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Росіяни вважають, що Медведєв продовжує курс Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути