четвер, 29 вересня 2022 07:29

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія рахує втрати: Генштаб повідомив гарні новини з фронту

Росія рахує втрати: Генштаб повідомив гарні новини з фронту
Ракетні війська і артилерія продовжують бити по об'єктах противника. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили на Донбасі й півдні країни атаки противника в районах населених пунктів Зайцеве, Майорськ, Залізне, Бахмутське, Одрадівка, Миколаївка Друга, Озерянівка, Первомайське, Побєда, Новомихайлівка, Павлівка й Безіменне.

Для підтримання дій наземних угруповань авіація Сил оборони за добу завдала 16 ударів, повідомили вранці 29 вересня в Генеральному штабі Збройних сил України.

"Підтверджено ураження трьох опорних пунктів, 10 місць скупчення озброєння та військової техніки ворога, а також трьох зенітних ракетних комплексів противника. Також наші підрозділи протиповітряної оборони на різних напрямках збили чотири безпілотники й чотири керовані авіаційні ракети Х-59", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аналітики ISW анонсували неминучий колапс РФ під Лиманом

Ракетні війська й артилерія продовжують бити по об'єктах противника. За добу уражено два командних пункти, сім районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки ворога, одну станцію-ретранслятор, три станції РЕБ, два склади з боєприпасами й ще один з паливо-мастильними матеріалами.

Російський диктатор Володимир Путін продовжує кидати щойно мобілізованих росіян на посилення залишків різних підрозділів армії Росії. Зокрема найелітніших, які Збройні сили України розгромили на Харківщині й на інших ділянках фронту. Так звані новобранці прибули на посилення підрозділів 1-го танкового полку, 2-ї мотострілецької дивізії та 1-ї гвардійської танкової армії без жодної підготовки.

Зараз ви читаєте новину «Росія рахує втрати: Генштаб повідомив гарні новини з фронту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути