Ексклюзиви
понеділок, 22 лютого 2010 12:01

Російський замміністра МВС використовував рабську працю - New Times

Російський замміністра МВС використовував рабську працю - New Times

Нові скандальні викриття про зловживання в МВС опублікував журнал The New Times. Про це в ефірі "Ехо Москви" заявила головний редактор Євгенія Альбац. За відомостями видання, на дачі в заступника глави МВС Михайла Суходольського в районі Фрязіно працювали раби-гастарбайтери.

Джерело видання стверджує, що бійці загону силою захоплюють приїжджих з країн СНД на ринку робочої сили на Ярославському шосе, а потім безкоштовна рабська праця використовується як на базі ОМОНу, так і на дачах у вищого керівництва міліції.

Тих, хто намагається втекти, омонівці жорстоко б"ють.

У МВС заявили, що ретельно вивчать статтю в The New Times і зроблять офіційну заяву. Проте представник прес-служби міністерства Олег Єльніков вже зараз передбачає, що з журналом будуть судитися.

Раніше журнал опублікував статтю "Раби ОМОНу", в якій бійці другого батальйону ОМОН столичного ГУВС, завдання якого розганяти вуличні акції протесту, поскаржилися президентові Росії Дмитру Медведєву на нестерпні умови роботи та порушення з боку начальства.

Повідомлялося, що керівництво батальйону вимагає під загрозою позбавлення премії від кожного бійця виконати план - затримати за зміну трьох осіб. Крім того, з посиланням на розповіді самих бійців в публікації говорилося, що їх наймають для охорони котеджів на Рубльовці, а також для "кришування" повій. Наступного дня співробітники загону прийняли рішення подати до суду на авторів публікації.

17 лютого МВС Росії опублікувало повідомлення про те, що проведена перевірка не підтвердила факти зловмисництва в загоні.

Росбалт, Newsru.com

Зараз ви читаєте новину «Російський замміністра МВС використовував рабську працю - New Times». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути