Ексклюзиви
пʼятниця, 19 грудня 2008 08:43

Росіяни назвали Путіна "людиною року", а кризу - "подією року"

Росіяни назвали Путіна "людиною року", а кризу - "подією року"
Володимир Путін визнаний росіянами "людиною року", повідомляє фонд "Громадська думка". На питання соціологів "Кого з російських політиків, громадських діячів Ви назвали б людиною 2008 року?", 40% опитаних в 44 регіонах в середині грудня вказали на прем"єра Володимира Путіна.

Згідно з результатами опитування, в п"ятірку кращих російських політиків та громадських діячів року, що минає, входять Дмитро Медведєв (12%), Алексій II (4%), Володимир Жириновський та Геннадій Зюганов (по 2%). При цьому 36% росіянам важко було визначитися з відповіддю.

"Людиною року" серед діячів науки, культури та мистецтва визнаний письменник, нобелівський лауреат Олександр Солженіцин - на нього вказали 4% учасників опитування ФГД, а серед спортсменів - футболіст Андрій Аршавін (8%).

Головною світовою подією року, згідно думці росіян, названа фінансова та економічна криза - на це під час опитування вказали 15% респондентів. Далі в цьому списку значаться - вибори президента Росії (8%) і президента США (7%), події в Південній Осетії (7%), Олімпіада в Пекіні (6%), смерть Алексія II (5%). При цьому кожному другому опитаному (49%) важко було назвати головну подію року, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни назвали Путіна "людиною року", а кризу - "подією року"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути