понеділок, 15 лютого 2016 17:45

Росія завезла в Крим "Іскандери" - ІС

Росія завезла в Крим "Іскандери" - ІС
espreso.tv

Росіяни перекинули до Криму оперативно-тактичний комплекс "Іскандер". Про це на своїй сторінці в Фейсбук написав військовий експерт групи "Інформаційний спротив" Костянтин Машовець. Так він охарактеризував склад колони з озброєнням, знятої на відео неподалік Керчі.

"Представлений на відео" Іскандер ", швидше за все, зі складу 1-ї ракетної бригади ЮВО (Краснодар). До складу комплексу "Іскандер" входять два типи ракет: балістичні 9М723 і крилаті, що носять індекс 9М728. За повідомленнями в пресі в кінці 2015 року для комплексу була розроблена нова аеробалістичних ракета.

Типи головних частин в звичайному спорядженні: касетна з 54-ма осколковими бойовими елементами неконтактного підриву (спрацьовують на висоті близько 10 м над поверхнею землі), касетна з кумулятивними осколковими бойовими елементами, касетна з самонавідними бойовими елементами, касетна об'ємно-детонуючої дії, осколково фугасна, фугасно-запальна, яка проникає. Крім того, в нього входить і головна частина спеціального призначення - ядерна. Таким чином, теоретично головні частини ракет цього комплексу можуть бути "спеціального призначення", але не факт, що в даному випадку, є такими", - підкреслив Машовець.

Також він зазначив, що до складу колони з військовою технікою входив зенітно-ракетний комплекс "Оса-АКМ".

Нагадаємо, користувач Denis Gilzа своїй сторінці YouTube виклав відео руху російських окупаційних військ в районі Керчі.

Зараз ви читаєте новину «Росія завезла в Крим "Іскандери" - ІС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути