середа, 21 жовтня 2015 13:27

Росія перетворюється на православний ІДІЛ - журналіст

Росія перетворюється на православний ІДІЛ - журналіст

Російський військовий журналіст Аркадій Бабченко вважає, що президент РФ Володимир Путін дістав із людей усю мерзоту і зробив владним класом у РФ агресивних гопників.

Про це Бабченко написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Путін зробив головну річ - дістав із людей усю мерзоту. Усю ненависть, усю ксенофобію, усю агресію. Найгірші, найнижчі, найчорніші риси людської природи. Такого не робив навіть СРСР. Навіть Совок лише декларував пролетаріат як клас-гегемон, а насправді класом-гегемоном там була трудова інтелігенція, інженери і вчителі, ті самі фізики і лірики. Путін же підняв із дна і зробив класом-гегемоном не просто люмпен - бо люмпен теж може бути неагресивним - він зробив класом-гегемоном агресивних гопників", - заявив російський військовий журналіст.

На його думку, Росія рухається саме в бік конголізації.

"У цьому Північному Конго з темряви полізуть зовсім уже дистильовані упирі. Уже зовсім пропаще зло. Еталонне. Без домішок. Суміш КДБ, Гестапо, попа Дмитра Смирнова, Чапліна, Мільчакова, Германа Стерлігова, Охлобистіна, Проханова-Лимонова-Дугіна, Тесака і Безлера. Православний ІДІЛ, загалом", - дає журналіст влучне визначення злу з РФ.

"Країна перетвориться на якусь суміш з Іраку, Гаїті, Сомалі, Колумбії, ІДІЛ і ДНР. У столиці, яку охороняють урядові війська, якесь життя існувати ще буде - як у Могадішо - і в парі-трійці великих міст теж, але збережи Господь вашу душу і розум, якщо ви захочете вийти за межі МКАД із настанням темряви", - прогнозує Аркадій Бабченко.

"У Магадані буде просто банальний тупий бандитизм. Але зате абсолютний. Владивосток і Калінінград почнуть пробувати творити свою державність, із квадратним очима дивлячись на події в сусідніх регіонах, і підуть у Приморську і Прибалтійську радянські республіки. У Чечні буде Кадиров. На рівнині. А в горах - нова модифікація ІДІЛу. Як і на всьому Північному Кавказі. З цією територією можна починати прощатися вже зараз. У Ростові, Краснодарі, Ставрополі - узагалі на півдні - буде якась Південна Народна Козацька Республіка. Там будуть пороти нагайками, пити, пиляти на металобрухт залишки шахт, воювати з чеченцями-інгушами-дагестанцями і співати пісні про коня й отамана. Час від часу в прикордонні райони буде заходити українська армія й намагатися навести лад хоча би поруч зі своїм кордоном - як Ізраїль час від часу заходить у неконтрольовані прикордонні райони Лівану - але ніякого ефекту це також мати не буде. А між Владивостоком і Уралом буде Китай. Від моря до моря. Від океану до океану. До самого Північного полюса. Байкал стане туристичним місцем. Нерухомість там злетить до мільйонів юанів. Російськомовне населення Благовєщенська, Красноярська і селища міського типу Тіксі буде молитися на китайську комуністичну партію, їздити по відмінних десятисмугових магістралях на непоганих машинах, думати, як їм пощастило - а їм і справді пощастило - асимілюватися, забути мову й розчинитися у великій імперії. На решті території не буде нічого. Точніше там буде вже зовсім забите населення по підвалах у селах, а зверху по зруйнованих будинках над їхніми головами буде прокочуватися війна - час від часу, то туди, то сюди, але постійно", - передає російський журналіст своє бачення майбутнього Росії.

"Закінчиться все це в підсумку маленькою національною державою Московія ..." - закінчує свій прогноз Бабченко.

Зараз ви читаєте новину «Росія перетворюється на православний ІДІЛ - журналіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути