Ексклюзиви
четвер, 22 травня 2014 10:42

Російський веб-дизайнер змусив звільнитися працівника за пост "Небесної сотні"

Російський веб-дизайнер Артемій Лебедєв особисто звільнив нового голову київського офісу Гліба Петрова, який пропрацював у студії більше трьох років.

Причиною став Facebook-пост Гліба. Він написав його на адресу користувачів, що поскаржилися в адміністрацію Facebook на його фото з ​​графіті Небесної сотні, повідомляє Українська правда.

За словами Гліба, після публікації поста він отримав лист від Лебедєва з пропозицією написати заяву про звільнення за власним бажанням.

Автор: Фото, на яке пожалівся хтось із користувачів
 

З київської "Студії Лебедєва" також йде велика кількість ключових співробітників. Наприклад, про своє рішення піти розповів дизайнер студії Володимир Страшко.

Одразу кілька співробітників розповіли, що Олександра Солонько Лебедєв звільнив несправедливо, пред'явивши абсурдні звинувачення.

"Олександр просто намагався відстояти права колег і домогтися дотримання домовленостей з роботодавцем, - пише Гліб в Facebook.

 

Сам Солонько про своє звільнення говорить неохоче.

З приводу свого звільнення Гліб пише: "Мораліст" Лебедєв, на підставі брехливих звинувачень влаштував репресії стосовно кращих співробітників свого київського офісу. На це отримав правду в очі і низку звільнень "за власним".

За словами Гліба, раніше, незважаючи на розбіжність політичних поглядів, конфліктів з Лебедєвим не було завдяки "взаємній толерантності".

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про те, що голова київської студії Олександр Солонько залишив пост у компанії, а наприкінці березня, київський офіс компанії Лебедєва озвучив власну позицію з приводу того, що відбувається в країні.

За його словами, 95% київських співробітників студії з першого дня були на Майдані. Команда київського офісу брала участь у подіях на Банковій, Грушевського, Інститутській, допомагала шукати і транспортувати поранених, допомагала грошима, надавала житло протестувальникам з регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Російський веб-дизайнер змусив звільнитися працівника за пост "Небесної сотні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути