середа, 20 квітня 2016 10:57

Російські найманці готуються до наступу - Тимчук

Російські найманці готуються до наступу - Тимчук
army.unian.ua

На базі навчальних центрів підрозділи бойовиків продовжують активно відпрацьовувати наступальні дії. Про це на своїй сторінці у Facebook написав координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"На базі низки "навчальних центрів" терористів, включаючи два основних — "Лутугинський табір" і в районі Тореза, підрозділи російсько-терористичних військ продовжують активно проводити заходи з бойової підготовки наступальної тематики. В основному йде "обкатка" "резервних" батальйонів "мотострілкових бригад" "першого і другого армійських корпусів", одночасно з нарощуванням або відновленням їх боєздатності, для чого в низці випадків залучається особовий склад так званих "батальйонів територіальної оборони", — написав він.

Крім того, уздовж лінії зіткнення на луганському напрямку фіксується активність диверсійно-розвідувальних груп бойовиків. А також активне використання противником безпілотних літальних апаратів і засобів радіотехнічної розвідки.

"Уздовж лінії фронту на луганському напрямку, вздовж річки Сіверський Донець в Щасті, Станиці Луганській, низці ділянок в районі Трьохізбенки, фіксується активність ДРГ бойовиків, а також активне використання противником БПЛА і засобів радіотехнічної розвідки. Зокрема, на північ від Луганська зафіксовано переміщення двох комплексів радіорозвідки Р-381Т "Таран" бойовиків", - повідомив Тимчук.

Нагадаємо, минулої доби бойовики 23 рази обстріляли позиції українських військових на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Російські найманці готуються до наступу - Тимчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути