четвер, 13 листопада 2008 07:54

Російські депутати запропонували збільшити територію РФ штучним шляхом

Російські депутати запропонували збільшити територію РФ штучним шляхом
Депутати фракції "Єдина Росія" внесли до Держдуми законопроект "Про штучно створені території в РФ та про внесення змін до окремих законодавчих актів РФ".

Законопроект повинен регулювати створення штучних територій та вирішувати питання, пов"язані з придбанням прав на ділянки на цих територіях. Крім того, закон зможе відокремити поняття "штучно створена територія" від "штучного острова". Штучні острови вважаються об"єктами капітального будівництва.

Під "штучно створеною територією" депутати пропонують розуміти "ділянку суші, створеної на частині водного об"єкту працею людини з метою розміщення об"єктів капітального будівництва на земельних ділянках у межах такої території".

Створювати такі території можна буде як за рахунок бюджетних коштів, так і за рахунок приватних інвестицій. Ті з них, що будуть призначені для забезпечення здійснення повноважень РФ, суб"єктів РФ або муніципальних органів влади, зможуть стати муніципальною, федеральною власністю або власністю суб"єктів РФ.

Подібні території не можна буде створювати в тих випадках, коли це суперечить законодавству або заважає здійсненню повноважень органів влади, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Російські депутати запропонували збільшити територію РФ штучним шляхом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути